Modified Speaker Schedule

What
Modified Speaker Schedule
When
2/11/2020

Tuesday, 2/11/2020 Special Schedule


Juniors and Seniors: Substance abuse. 
Freshmen and Sophomores: Not My Kid, depression and suicide  

Period 1               8:00am-8:42am (42 minutes)

Period 2               8:46am-9:28am (42 minutes)

Break                    9:28am-9:38am

Period 3               9:42am-10:24am (42 minutes)

Period 4               10:28am-11:10am (42 minutes)

Period 5               11:14am-11:56am (42 minutes)

Lunch                   11:56am-12:22pm (26 minutes)

Assembly            12:26pm-1:26pm (60 minutes)

Period 7               1:30pm-2:12pm (42 minutes)

Period 6               2:16pm-3:00pm (44 minutes)

Copy to Google Calendar  •  Download iCal Event